Vårtrendigt

VårtrendigÄven om det fortfarande är vinter så är det hög tid att börja fundera över att införskaffa vårens accessoarer och modeplagg. Här ska vi ge några av våra bästa tips för att vara inne i vår.

Vårens färg – Gult

Det första vi ska nämna är att vårens färger är pastellfärger och det är framförallt gult som kommer bli den mest populära färgen. Gult är en levande färg som används för att uppmärksamma och skapa höga höga kontraster. Det passar mycket bra tillsammans med vita och mörka blå toner samt elfenben.

Acessoarer

Vad är det då för accessoarer som kommer vara trendiga. Gula skall de såklart vara i alla fall.

  • Väskor – Väskor som denna som du ser som förstabild i bildspelet i denna artikel kommer troligen att bli en favorit i vår. Den är stilren, funktionell och passar bra till många stilar.
  • Till mobilen – Eftersom våra smartphones numera är en så pass stor del av våra liv så måste vi förstås även ge ett förslag på en accessoar till mobilen. Det är ett praktiskt och slimmat fodral som både skyddar din telefon och är snyggt – givetvis följer det vårens trend med att finnas i gul färg!
  • Sjal – Något annat som troligen kommer att vara trendigt framförallt under första delen av våren när det inte blivit så varmt ännu är sjalar. Gula sjalar med vita prickar är något som vi på Fatale-redaktionen garanterat kommer att införskaffa.

Glam sport

Mode husen har uppdaterat den sportiga looken till något mer glamoröst. Liknande plagg till snitt används fortfarande men nu tar man till mer mer lyxiga material som siden, silke och läder. Naturligtvis passar inte detta med snygga joggingskor längre, istället har man kombinerat dem med klackar för att verkligen betona ”glam” i glam sport.

Skimrande metaller och utsmyckat

Här är det paljetter, vackra utsmyckningar och glänsande material som är grejen. Det passar sig minst lika bra för klänningar som kavajer och byxor. Nytt för våren är att bära denna trend helt på dagtid, inte bara i stadens nattliv. Detta är inget tillfälle att tona ned sig, här ska man glänsa från topp till tå.