Stilfulla accessoarer

Stora smyckenDe kommande trenderna för våren 2014 speglar mycket lekfullhet där en blandning av olika stilar, färger och mönster kommer fram. I vår är det den glamourösa stilen som tillsammans med den bohemiska stilen som står i framkant för modet. Då det kommer till accessoarerna gäller det att hitta unika och stilfulla sådana som bryter av och utstrålar personlighet.

Smycken

Kläderna för våren uttrycker en mix av kläder från olika årtionden och det gäller att hitta plagg som hör ihop. Till dessa är det väldigt trendigt med accessoarer i vår. Pins, nitar eller smycken pryder outfiten och det gäller att hitta en balans, att skapa en utstickande detalj utan att gå över styr. Just smycken är en accessoar som slår stort i vår och här kan man matcha både halsband, armband och ringar, utan att ta i för mycket. Försök att hitta smycken som går i samma färger och stil för att skapa en helhet på smyckena. Ett tips är att söka efter trendiga smycken online. Idag finns många bra webbshoppar som har ett brett utbud på de senaste trenderna. På så sätt kan du hitta unika och coola smycken som inte alla andra i din stad har. Titta exempelvis på milasilver.se, här hittar du otroligt snygga och unika smycken som är helt rätt i tiden för våren 2014. Smyckena är gjorda av naturmaterial så som 925 silver och läder vilka är två material som är extra trendiga i vår.Trendiga skor

Skor

Skona för i vår får gärna ha en klack för att utstråla feminism och material som skinn och mocka är helt rätt. Även här är det färg och mönster som är extra trendigt och du kan antingen välja en stövel med western-inspiration eller en mer klassisk skinnstövel. Skaften får gärna vara höga eller ankelkorta om du vill vara extra trendig. En lårhög stövel till ett par grovstickade leggings är helt rätt. Kilklacken är också väldigt het i vår och gärna av materialet kork. Ett ledord för våren är höga klackar och färgglada skor. Kolla in de senaste skotrenderna från Elle, där finns många läckra skor att pryda fötterna med i vår.