Vacker i sommar

jacka i metallicSommaren är på ingång och de mörkaste dagarna för denna vinter är över. Nu börjar hyllorna fyllas på med kläder för våren och sommaren 2014 och för det som vill hitta det nyaste och trendigaste för denna säsong gäller det att börja shoppa redan nu. Vi tänkte ge lite tips på vad som är extra trendigt för våren och sommaren 2014.

Glammigt sportig

Den hetaste trenden för i sommar kallas ”glam sport” och är verkligen som namnet antyder, kläder i sportig look som andas 2014. Plaggen är sportiga jackor, byxor, tröjor och shorts som gjorts om mer glammiga. Materialvalen är läder, siden och silke som kombinerats på ett snyggt sätt. Till denna look är det helt rätt att välja ett par glammiga skor med klack istället för de vanliga gympaskorna.

Metallic

Den andra trenden som gäller, som funnits med sedan i höstas är metalliclooken. Plagg i skimrade metallicfärger, gärna med några glittrande paljetter som sätter en ytterligare detalj. Denna trend syns på i stort sett alla plagg, från byxor och tröjor till bikinis och strandklänningar. Ett exempel på ett plagg i exklusiv metallic ser ni hos Phax swimwear. En exklusiv trekantsbikini i turkos metallic färg, verkligen snygg. Till skillnad från i höst ska även dessa plagg användas dagtid, så tvekan inte, bär metallic var du än går.

Skjortklänningen

Den sista stora trenden för i vår och sommar är skjortan och skjortklänningen. Modellen ska vara antingen lös och ledig, som om ni lånat den av pojkvännen eller så riktigt tajt och figursydd. Denna trend skapar en marin look och satsa på en i vit eller ljusblå toner, det är helt rätt för sommaren 2014.