Accessoarer till honom

Det är inte bara kvinnor som har accessoarer till sina outfits, män bär dem också, men vi kanske inte alltid kopplar samman accessoarer och män. KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Klockan

Det finns en hel del klocktillverkare där ute och man kan verkligen välja och vraka när man letar sig fram bland alla märken som finns. Alla är vi nog bekanta med märken som Swatch och Casio, eller lyxklockorna från Rolex för den delen. Men det är många klädtillverkare som även har klockor, Hugo Boss, Calvin Klein och Disel är bara ett par av dem. Så om man vill har man alltid alternativet att matcha klockan till kostymen genom att köpa båda från samma företag.

Mobilen

Redan innan smartphones tog sig ut på marknaden var det många som bar mobilen som en statussymbol, och naturligtvis var det alltid den senaste modellen som gällde. Nuförtiden är det mycket enklare att ha sin telefon som en accessoar, mycket tack vare alla sätt vi har att utsmycka dem med. Vissa pläterar sina telefoner med ädla metaller andra väljer helt enkelt att designa sitt eget skal.

Manschettknapparna

SunglassesVarje välorganiserad garderob bör innehålla en uppsättning manschettknappar, det är skillnaden mellan en man och en pojke. Alla vet nog att de inte används så ofta, men när kostymen åker på kan de verkligen sätta pricken över i. Manschettknappar kan antingen matchas med slipsnålen/klockan eller så kan man köpa personliga manschettknappar med sina initialer på.

Solglasögonen

Det finns alltid tillfällen när man önskar att man hade ett par solglasögon med sig, vilket är anledning nog att köpa ett par och ha i fickan. Det bästa med solglasögonen är att det är ganska lätt att hitta ett par som passar med en rad olika outfits, allt från jeans och t-shirt till en tredelad kostym.