Klassiska accessoarer för män

Kvinnor har länge har ett stort urval av olika smycken, väskor och andra accessoarer att välja bland men för män har det varit lite kärvare. Allt eftersom att mode nu blir mer och mer populärt även bland män så dyker det även upp nya alternativ även för män. För att inte tala om alla nya varianter av klassikerna som finns. Man med en mängd accessoarer

Slips

Detta har länge varit den accessoaren som alla män skall bära. Samtidigt som allt färre idag bär kostym med slips till vardags så blir det en starkare stilsymbol för de som faktiskt lyckas bära det bra.Precis som i alla andra klädesplagg så går det även mode i slipsar både när det gäller färg och form. Kanske främst brädden är en märkbar detalj som har förändrats under årens lopp.

Fluga

Samtidigt som att slips har blivit allt ovanligare så har flugan åter igen klivit in i rampljuset även om det fortfarande inte är alla som har pondus nog att bära accessoaren.

Klocka

Armbandsuret kanske inte är lika nödvändigt för att hålla tiden idag när alla har mobilen men som modedetalj är den fortfarande högst aktuell. Självklart finns det en hel subkultur runt exklusiva mekaniska klockor men även billigare varianter kan vara fullt lika bra tillägg till din outfit.

Näsdukar

Näsduken är något som allt för ofta glöms bort vilket är synd då det är en detalj som verkligen kan knyta ihop en utstyrsel. Ofta kan de köpas i paket med matchande slips eller fluga vilket skapar ett bra helhetsintryck.