Ta hand om ditt löshår på bästa sätt

Alla har inte ett snyggt hårsvall, men det går att fixa med löshår. Tar du dock inte hand om ditt löshår på rätt sätt kommer det snabbt bli fult. Genom att använda rätt produkter förlänger du livslängden på löshåret samtidigt som det fortsätter att se naturligt och snyggt ut. Behöver du löshår eller olika produkter kan du beställa på nätet.

Tvättning av löshår

För att ditt löshår ska se snyggt ut måste du ta hand om det ordentligt. Låter du bli att sköta om det kommer ditt eget hår också att må sämre.

Löshåret måste tvättas, men försök att inte göra det för ofta, max två gånger i veckan. När du tvättar löshåret är det viktigt att vara försiktig eftersom det är extra känsligt då det är blött. Använd dig av ett leave-in balsam eller vanligt balsam efter att du har schamponerat.

Borsta och styla håret

Löshår kan snabbt se ovårdat ut om du inte borstar det ofta. Borsta gärna håret innan du går och lägger dig och sätt upp det i en hästsvans för att slippa trassel. Knepet är att använda sig av olika borstar, både för ditt vanliga hår och löshåret. Då du stylar håret, använd dig av produkter utan alkohol, sulfater och parabener för bästa resultat.