Passande kepsar för damer, kvinnor och tjejer

En av de stora trenderna under 1990-talet var den så kallade gubbkepsen. Om du var ung tjej på 90-talet så hade du förmodligen minst en sådan i garderoben. Modetrenden att bära keps kommer och går, men det blir faktiskt aldrig riktigt omodernt med keps. Den är en av de accessoarer som alltid funkar. Ungefär som jeans. Det beror mest på hur du väljer att styla din outfit som avgör om det blir snyggt eller ej.

Såhär stylar du kepsen

Ett tillfälle då det alltid fungerar med keps är om du sitter på sportläktaren och ser när ditt favoritlag spelar. Då har det egentligen ingen betydelse vad du matchar kepsen med. Det fungerar lika bra med en hoodie som med en pikétröja.

Likadant är kepsen en snygg accessoar i löparspåret liksom när du gör dina ärenden på stan. De dagar du inte orkar lägga tid på att tänka ut en outfit blir en enfärgad keps fin, tillsammans med en enkel t-shirt och ett par jeans. Vill du klä upp dig inför söndagsfikat med dina vänner kan du matcha kepsen med ett par solglasögon, en oversize kavaj och ett par lediga byxor. När det gäller kepsar går det enkelt att hitta någon passande online som matchar din outfit.